Professioneel en gespecialiseerd advies

Helder en diepgravend advies geven vinden wij vanzelfsprekend. Ons lange termijn denken vertaalt zich in zeer lange vertrouwensrelaties met partners, distributeurs, gespecialiseerde firma's, tuincentra, doe-het-zelf ketens enz... Hierdoor kunnen deze experten gespecialiseerd advies geven en een uitstekende klantenservice aanbieden. U kan ons ook e-mailen met uw vragen. U vindt hiervoor een contactformulier onder "contact" op deze website.

Productwijzer – de slimme online gids

Met de productwijzer, kunt u snel het geschikte Birchmeierproduct vinden.Met de productwijzer, kunt u snel het geschikte Birchmeierproduct vinden.

Niet zeker hoe uw sproeier werkt? Of dat u de sproeier juiste hebt voor de toepassing? Gebruik onze productwijzer en de productvideo's om de juiste informatie te vinden : technische specificaties, gebruiksaanwijzingen, enz. Verdere details zijn beschikbaar op onze "handige tips" pagina.


De video sectie wordt doorlopend onderhouden om u steeds op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. Op verscheidene plaatsen in deze website kunt u ons uw mening laten weten. U kunt zelfs foto's en video's doorsturen van onze producten in actie enz.