Toepassingen «Accu-Power» lijn CAS

Privétuin

REA 15 voor gewasversterking en -bescherming in de tuin

Tuin- en landschapsbouw

Meestal wordt gewasbescherming hier toegepast op kleinere oppervlaktes. De REC 15 met 0.5 - 6 bar werkdruk en een spuitduur van 2.4 - 7.8 uur werktijd is meestal voldoende. Bij het behandelen van dicht gebladerte, heggen of plaatsen, bereikt de AS 1200 spuitcompressor een betere gewaspenetratie en nauwkeurigheid van het doelgebied.

Sport- en golfplaats onderhoud

Voor herbiciden wordt de REX 15 met een spuitduur van 8.8 uur aanbevolen en voor kleinere oppervlaktes de REC 15.

Boomkwekerij, fruitteelt en wijnbouw

Dankzij het gebruiksgemak en de grote reikwijdte is de hoge druk accu rugsproeier REX 15 -10 bar- ideaal voor de werkzaamheden in dit vakgebied. Voor de behandeling op grotere hoogte (tot 13 m) wordt de AS 1200 spuitcompressor als accessoire aanbevolen voor een betere bereikbaarheid van het doelgebied.

Bloemen- en sierplantenteelt

De verzorging van kweekplantjes en kleine planten vraagt langere sproeitijden en een lagere werkdruk. Hiervoor is de REC 15 met een sproeiduur van meer dan acht uur ideaal. De AS 1200 spuitcompressor gebruikt de luchtstroom om de boven- en onderkant van de bladeren optimaal te bevochtigen.

Groenteteelt en fijne groenteteelt

Grote hoeveelheden spuitmiddel en een lange spuitduur zijn hier de vereiste parameters. Daarum wordt de tweewielige A 50 / C 50 accu  sproeier met een tank van 50 liter en een spuitduur van meer dan 16 uur aanbevolen. Voor grotere oppervlaktes zijn de twee accu kruiwagensproeiers  A 75 en A 130 geschikt. Op grotere tanks kan het pomppompstation BM 1035  worden aangesloten. Bij het behandelen van dicht gebladerte bereikt de AS 1200 spuitcompressor een betere gewaspenetratie en nauwkeurigheid van het doelgebied.

Ongedierte bestrijding / Conciërgediensten

Vooral binnenshuis is het belangrijk om uitstootvrij en stil te kunnen werken. Voor kleinere oppervlaktes is de REA 15 (max. 3 bar) ideaal. De REC 15 (max. 6 bar) (max. 6 bar) wordt gekenmerkt door een fijn spuitpatroon en is ontworpen voor een langere spuitduur. 

Actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong

Producten voor het verwijderen van groene aanslag of onkruidbestrijding op basis van natuurlijke actieve bestanddelen zoals pelargonzuur of nonaanzuur belasten de apparaten meer dan conventionele herbiciden. Daarom is de Organic Star 15 Accu (0.5-3 bar werkdruk) uitgerust met een inox lans en een speciale spuitdop.

Desinfectie

De accu-rugsproeiers REB 15 DC1 (quaternaire ammoniumverbindingen, peroxide/perazijnzuur, hypochloriet/chloordioxide) en REC 15 DC1 (quaternaire ammoniumverbindingen, peroxide/perazijnzuur) zijn geschikt voor het desinfecteren van grotere oppervlakken. Voor schuine vlakken of oppervlakken die niet nat mogen worden, maar enkel bevochtigd, kan het fijnste holle kegelmondstuk NF 125 worden gebruikt om de fijnste druppels weer te geven, die leiden tot een gelijkmatige bevochtiging van de oppervlakken. Met het accessoire AS 1200 spuitcompressor kunnen grote ruimtes snel en effectief worden behandeld.